Vier Uitblinkers in het zonnetje

Wethouders Mohammed el Mokaddem en Marga de Goeij hebben vrijdagmiddag aan vier jongeren de jongerenstimuleringsprijs Uitblinker uitgereikt. Dat gebeurde tijdens de jeugdconferentie van de gemeente Westland in De Kiem in ‘s-Gravenzande, op de Internationale dag van de Rechten van het kind.

De 14-jarige Lies Brabander uit Honselersdijk en de even oude Nadine van der Heijden uit Wateringen kregen de prijs vanwege hun grote inzet. Zo organiseerden zij een halloweentocht, zitten ze in de leerlingenraad van hun school en zetten ze samen diverse inzamelingsacties op voor goede doelen. Ook geven ze les bij de  snorkelvereniging en hun handbalclub.

Honselersdijker Sam Heupink (15) is lid van de vrijwillige brandweer in Monster, regelt de techniek op school tijdens de musical en geeft als ervaringsdeskundige les aan kinderen met een lichamelijke beperking bij zwemvereniging Kameleon.

De vierde winnaar Robin Straub uit Monster is vrijwilliger bij sportclub Monster. Bij de voetbalvereniging is hij onder meer actief als scheidsrechter.

tekst wosmedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *